Delhaize Group
Sint-Jans-Molenbeek - Delhaize Group

Ontdek het gamma 365 en Delhaize producten in uw Delhaize supermarkt, waar kwaliteit en versheid primeert !

Osseghemstraat 53
1080 Sint-Jans-Molenbeek


02 412 21 11
     

Welkom bij supermarkten Delhaize

De grootste troef van Delhaize Groep

De sleutelpositie van Delhaize Groep in de voedingsdistributie is het resultaat van een stapsgewijze groei die al meer dan 140 jaar aan de gang is. Deze evolutie steunt op het voortdurende streven naar vooruitgang en vernieuwing.

In de jaren 1860 lanceert Jules Delhaize, een leraar, het idee van "een huis met veel bijhuizen". Enkele jaren later opent hij samen met zijn broers en schoonbroer een eerste winkel in de streek van Charleroi. In 1871 kopen zij een opslagplaats in Brussel. Vanaf dan stijgt het aantal winkels met de jaren in heel België. In 1957 opent in Elsene de allereerste "supermarkt" met volledige zelfbediening op het Europese continent de deuren.


In 1974 vangt voor Delhaize Groep een nieuwe fase aan: de eerste investeringen in de Verenigde Staten, waar de groep vandaag meer dan 1500 verkooppunten telt. In diezelfde start de ontwikkeling van de groothandel met de uithangborden AD en Superette Delhaize en worden de ondernemingen Caddyhome en Tom&Co opgericht. En dan was er nog de uitbreiding naar andere Europese landen en naar Azië.


Eind 2008 was Delhaize Groep actief in 7 landen op 3 continenten: België, Verenigde Staten, Groothertogdom Luxemburg, Nordrhein-Westfalen (Duitsland), Griekenland, Roemenië en Indonesië. Het netwerk bestaat uit 2.673 winkels en telt 141.000 medewerkers.

Map

 Bereken route