Delhaize Groep nv
Leuven - Supermarkten & warenhuizen

Ontdek het gamma 365 en Delhaize producten in uw Delhaize supermarkt, waar kwaliteit en versheid primeert !

Diestsesteenweg 545
3010 Kessel-Lo (Leuven)
016 26 09 50
     

Producten 365 Delhaize: kwaliteit staat voorop

Delhaize Group

De verantwoordelijken van de voedselketen voelen zich meer en meer betrokken bij de veiligheid en de kwaliteit van de producten. Hierdoor wordt het aanbod gestimuleerd, en dat is een goede zaak. En het krioelt van kwaliteitslabels.

 

Bij de Delhaize supermarkten blijven we waakzaam over de wildgroei van deze labels. We selecteren dan ook alleen die labels die een meerwaarde voor onze klanten betekenen. Daarom hebben we ons eigen label CONTROLE&ORIGINE ontwikkeld. Het beveelt niet alleen producten aan met reeds bestaande labels - zoals Meritus, Certus, BCV, Fruitnet, Terra Nostra, Biogarantie, Label Rouge of Meesterlyck - maar ook producten die beantwoorden aan ons strikt lastenboek.

 

Delhaize voelt zich als verdeler en warenhuis, en dus laatste schakel in de voedselketen, verplicht haar klanten duidelijk te informeren over alle gebruikte controleprocedures op elk niveau van de productie. We kennen de geschiedenis van elk product CONTROLE&ORIGINE . Waar, wanneer en hoe wordt het geproduceerd? Welke weg heeft het afgelegd? Welke eventuele behandelingen heeft het ondergaan? Zo'n systeem laat toe heel snel maatregelen te treffen bij de minste twijfel aangaande de veiligheid van een product.

 

De traceerbaarheid is een essentieel instrument voor de volledige controle van de keten. Ze is ook een weerspiegeling van de gezamelijke verantwoordelijkheid van alle medewerkers van de Delhaize supermarkten.

Map

 Bereken route